Ny webbplats för KFS Trygghetsfond

Vi lanserar nu en ny webbplats för KFS Trygghetsfond. Webben har fått en uppfräschning av både utseende och innehåll.

På webbplatsen hittar du som är arbetssökande, arbetsgivare eller facklig företrädare information om vilken hjälp du kan få av KFS Trygghetsfond. Som arbetssökande kan du läsa mer om hur vi jobbar med personlig rådgivning och coachning och räkna ut vilken ersättning du kan få från fonden. Arbetsgivare och fack kan läsa mer om hur vi jobbar med omställning och vårt arbetssätt med ett nära samarbete mellan parterna. På webben finns också en förenklad anmälningsblankett som ska användas för anmälan till fonden.

– Det kan kännas tufft när man är mitt uppe i en omställning men många gånger kan ett avslut bli starten på något bättre. Med vår nya webb vill vi förmedla hopp och framtidstro. Vi har också uppdaterat alla texter och fyllt på med mer information till både arbetssökande, arbetsgivare och fackliga företrädare, säger Johan Frisö, verksamhetsansvarig för KFS Trygghetsfond.

Har du frågor om den nya webbplatsen eller hittar något som inte fungerar som det ska, kontakta Johan Frisö, johan.friso@kfs.net.